Yaratıcık tekniklerinin işletme eğitimindeki yeri ve önemi - (:unkn) unknown (My University, 2008)
Bu çalışma, Türkiye'de yüksek öğretimde işletmecilik eğitiminde yaratıcılığın neden önemsenmediğini açıklamaktadır. Özellikle sosyo-kültürel nedenlerden bu bağlamda bahsedilmemiştir. Ayrıca lisans düzeyi işletme eğitimine yönelik "yaratıcı düşünce geliştirme teknikleri ve uygulamaları" konusunda ders içeriği önerilmektedir.

This article explains that why has been ignored creativity on business training in Turkish higher education. It has not especially been emphasized sociological and cultural factors in this case. Additionally, this study suggests a course description on "techniques and practices of creative thoughts development" towards business training at undergraduate level.
Keywords: Eğitim, Eğitim Araştırmaları