Sıçanlarda oluşturulan deneysel akut ve kronik inflamatuvar kolit modelinde ghrelin ve obestatinin inflamatuvar sürece etkisinin araştırılması - Pamukçu, Özge (My University, 2010)
unknown
Keywords: Çocuk Sağlığı; Tıp