İntervertebral diskin yapısal proteinlerindeki tek nükleotid polimorfizmlerinin lomber disk hernisi ve dejenerasyonuna etkisinin araştırılması - Toktaş, Zafer Orkun (My University, 2009)
unknown
Keywords: Nöroloji; Tıp