Görsel sanatlara öğrenci seçmede psikolojik uygunluk araştırmaları: görsel testler - Bengisu, Hatice (My University, 1995)
unknown
Keywords: Baskı işleri ve baskılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; SANAT EĞİTİMİ-ÖĞRENCİ SEÇME; TESTLER,GÖRSEL