Kronik Hepatit B’li hastalarda Interferon Alfa-2A’nın polimorf nüveli lökosit fonksiyonları üzerine etkisinin In Vitro ve EX vivo araştırılması - Gürbüz, Burçak (My University, 1999)
unknown
Keywords: MİKROBİYOLOJİ; TIP