Alt çene tam ark implant destekli distal uzantılı sabit protezlerde implant sayısı distal uzantı uzunluğu ve kesit şeklinin implant çevre kemik dokusundaki gerilim dağılımına etkisinin fotoelastik stres analiz yöntemi ile incelenmesi - Çevik, Alp Benan (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-PROTETİK TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri