TRT Radyo 1 engelsiz sesler programının kamu hizmeti medyası ilkeleri bağlamında analizi - Peköz, Reyhan Deniz (My University, 2019)
BU ÇALIŞMADA TRT RADYO 1'DE YAYINLANAN ''ENGELSİZ SESLER'' PROGRAMININ KAMU HİZMETİ YAYINCILIĞIYLA OLAN İLİŞKİSİNİN AÇIĞA ÇIKARILMASI AMAÇLANMIŞTIR.METEDOLOJİ OLARAK NORMAN FAİRCLOUGH YÖNTEMİNDEN HAREKETLE ELEŞTİREL SÖYLEM ÇÖZÜMLEMESİ TEKNİĞİ İZLENMEYE ÇALIŞILMIŞTIR.ELEŞTİREL ODAKLI SÖYLEM ÇÖZÜMLEMESİ YÖNTEMİYLE ELE ALINAN PROGRAMIN 2016,2017,2018 YAYINLARI DETAYLI BİÇİMDE İŞLENEREK SONUCA BAĞLANMIŞTIR.

IN THİS STUDY,İT WAS TRİED TO FOLLOW THE CRİTİCAL DİSCOURSE ANALYSIS TECHNIQUE BY NORMAN FAİRCLOUGH METHODOLOGY.THE PROGRAM,WHİCH WAS DEALT WİTH CRİTİCALLY ORİENTE DİSCOURSE ANALYSİS,COVERED THE 2016,2017,2018 PUBLİCATİONS,FİRST OF ALL, THE PUBLİC SERVİCE MEDİA WAS TAKEN İNTO CONSİDERATİON,AND PERSONAL İNTERVİEWS WERE CONTUCTED WİH OTHER PUBLİSHERS ABOUT PREVİOUSLY PUBLİSHED AND ONGOİNG PUBLİCATİONS WİTH THE PUBLISHERS ,THEN UNHİNDERED VOİCES 2016,2017,2018 PUBLİCATİONS WERE PROCESSED İN DETAİL.
Keywords: DİSABLED; ENGELLİ; ENGELSİZ; KAMU HİZMETİ; MEDİA; MEDYA; NORMAN FAİRCLOUGH; PUBLİC SERVİCE; Television programs, Public service; Televizyon programları, Kamu hizmeti; UNHİNDERED