Ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu sonrası greft fiksasyon noktalarındaki inkorperasyonun koyun diz modelinde biyomekanik testler ile incelenmesi - Kara, Hasan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; Ortopedi ve travmatoloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Yaralar ve yaralanma