İmali düşünülen düz dokuma tiplerinin dokunabilirlik değerlerinin araştırılması - Avcı, Esma (My University, 1992)
unknown
Keywords: DOKUMA; Dokumalar; Elyaftan yapılan kağıtlar; İmalat; TEKSTİL ENDÜSTRİSİ