Meningiomaların biyolojik davranışını belirlemede ortalama AgNOR sayısının histopatolojik tiplerle karşılaştırılması - Uzmay, Ayşe (My University, 1998)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri