Kütahta Seyitömer termik santralı bölgesinde yaşayan erişkinlerde solunum yolu şikayetlerinin ve solunum fonksiyonlarının incelenmesi - Aker, Ahmet Alp (My University, 1998)
unknown
Keywords: Fiziksel hastalık ve verilen hizmetler; Solunum sistemi_Hastalıklar; Toplumsal refah sorunları