İnflamatuar barsak hastalıklarının aktivitesinde Eozinofili’nin rolü - Bozbaş, Aysun (My University, 2004)
unknown
Keywords: Bağırsak Hastalıkları; Barsak ve barsak salgıları; Gastroenteroloji; İnsan fizyolojisi; Sindirim; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri