Detonasyon olaylarının bilgisayar destekli ölçme ve analizi - Kadı, İbrahim (My University, 1992)
unknown
Keywords: DETONASYON; ENDÜSTRİYEL TASARIM-BİLGİSAYAR; Kapsüller; Kimya mühendisliği ve ilgili konular