Stok maliyetlerinden stok tutma maliyetinin incelenmesi ve pamuklu dokuma sanayii işletmeleri üzerine bir uygulama - Aras, Tülay (My University, 1995)
unknown
Keywords: ÜRETİM-STOK YÖNETİMİ-MALİYETLER