Spor yapan ve yapmayan ebeveynlerin çocuklarının fiziksel ve motorsal performans farklılıklarının incelenmesi - Metiner, Gülnar (My University, 1993)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPOR SOSYOLOJİSİ-AİLE