Ahmed Kuddusi’nin Hazinetü’l-Esrar ve Ganimetü’l-Ebrar adlı eserinin terceme, tahric ve tahlili - Sunar, Hüseyin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; Tasavvuf; Tasavvuf ve tarikatlar