Sağlıklı kişilerde paraoksonaz ve arilesteraz aktivitelerinin mikroplak okuyucuya uyarlanmış ölçümleri ile endotel fonksiyonları ve karotis arter intima media kalınlığı arasındaki ilişki - Atak, Palmet Gün (My University, 2010)
unknown
Keywords: Biyokimya; Tıp