Atatürk’ün Batı Anadolu şehirlerindeki faaliyetleri (1923-1938) - Erkmen, Bülent (My University, 2019)
Mustafa Kemal Atatürk çok defa Ege bölgesine seyahat etmiştir. Zaferden sonra gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın dertleri ile yakından ilgilenmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk has traveled to the Aegean region many times.
Keywords: 20. yy; 20th century; Atatürk, Gazi Mustafa Kemal, Türkiye Cum. Bşk., 1, 1881-1938; Atatürk, Mustafa Kemal, President of the Republic of Turkey 1, 1881-1938; History; Seyehat Travel; Tarih; Turkey; Türkiye