Bozuk glikoz toleransı olan hastalarda periferik otonom nöropati varlığının belirlenmesi - İşak, Barış (My University, 2005)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri