Pazarlama ve bankacılık uygulamaları Türk bankacılık sektöründe pazarlamanın gelişimi ve uygulama çalışmaları - Ulaş, Bora (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi; Pazarlama