Yolsuzluk ekonomisi - Oktar, Suat (İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2003)
Özellikle 1990 yılından sonra hızla gündeme giren yolsuzluk olgusunu güncelliğini dünya ölçeğinde korumaya devam etmektedir.