Temel eğitimde spor organizasyonu üzerine yeni model araştırması - Bülbül, H. Hüseyin (My University, 1991)
unknown
Keywords: EĞİTİM - SPOR EĞİTİMİ; Fiziksel form; İnsan fizyolojisi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri