Güç transformatörlerinde magnetik alanlar ve bu alanları meydana getiren mıknatıslama akımları - Bozkurt, İsmail (My University, 1996)
unknown
Keywords: Elektrik enerjisinin üretimi; Elektrik transformatörleri; TRANSFORMATÖR; Transformatörler; Uygulamalı fizik