Taşbaskı sanatının ustaları Daumier, Lautrec, Bonnard - Koç, Emin (My University, 1995)
unknown
Keywords: Baskı resim_Sanatçılar; Baskı Sanatları; Baskı Teknikleri; Güzel ve dekoratif sanatlar; Litografi; Taş Baskı