İznik’te mimarlık ve iç mimarlık olgusunun tarihsel gelişimi - Tunalı, Selma (My University, 2004)
unknown
Keywords: coğrafi; Güzel ve dekoratif sanatlar; İç Mimari; İznik_Türkiye; İznik, Mimari; kişilere göre ele alış; Mimarlık; Tarihi