Aile-iş çatışması bağlamında, orta düzey kadın yöneticinin anne oluşunun, iş yaşamına etkisi üzerine bir araştırma - Dinçer, Şenay (My University, 2019)
Aile-İş Çatışması Bağlamında, Orta Düzey Kadın Yöneticinin Anne Oluşunun, İş Yaşamına Etkisi Üzerine Bir Araştırma

ACCORDING TO PERSPECTIVE OF FAMILY WORK CONFLICT, THEEFFECT OF BEING MOTHER WHOM AT THE MIDDLE LEVEL INORGANIZATION ON THE WORK LIFE
Keywords: Aile ve İş Çatışması; BankacılıkSektöründe Kadın Yöneticiler Family-Work Conflict; Business; Çalışan anneler; İş ve Aile Çatışması; İşletme; Kadın işçiler; Women employees; WomenManagers in Banking Sector; Work-Family Conflict; Working mothers