Kaynananın ontolojisi: Siyasetin cevhersiz arazı - ÖĞÜT, SÜHEYP (Turkuvaz, 2022)
Kaynananın Ontolojisi’nin mevzusu, kadim kaynananın gözlerden kaçan –trans– ontolojik statüsüne işaret etmek ve onunla inkişaf eden simgesel düzenimizde kriz teşkil eden (akademya, kimlik, ötekileştirme, Kemalizm, FETÖ) meseleleri kadim kaynananın radikalliğine müsavi bir usulde irdelemektir.
Keywords: Sosyal ve Beşeri Bilimler; Social Sciences and Humanities; Sosyal Bilimler (SOC); Social Sciences (SOC)