Erişkin intrakranial supratentorial glial tümör olgularında postoperatif rezidiv tümör ve postoperatif değişikliklerin magnetik rezonans görüntüleme ile saptanması - Akpınar, İhsan Nuri (My University, 1999)
unknown
Keywords: Radyodiagnostik; tıp