Solunum sistemi enfeksiyonlarında izole edilen pseudomonas aerugınosa suşlarının virülans faktörlerinin fenotipik ve genotipik yöntemlerle belirlenmesi - Karatuna, Onur (My University, 2008)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Mikrobiyoloji