Çeşitli post tipleri uygulanmış üst orta keser diş üzerinde ve alveol kemiğinde oluşan gerilmelerin iki boyutlu sonlu elemanlar ve fotoelastik yöntemle incelenmesi - Baş, Mustafa (My University, 1997)
unknown
Keywords: Cerrahi; DİŞ HASTALIKLARI; Diş hekimliği; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri