Çağdaş sanata katkısı ve gelişimi ile çizgi roman - Yücel, Y. Mohaç (My University, 1999)
unknown
Keywords: Çizgi roman; Çizgi sanatları; Çizim; Güzel ve dekoratif sanatlar; karikatür; mizahi çizimler; Sanat, Çağdaş