Sıçanlarda çift taraflı kavernozal sinir hasarı öncesi verilen PDE-5 inhibitörlerinin sinir hasarı sonrası oluşan kavernozal düz kas fizyolojisi üzerine koruyucu etkilerinin saptanması - Tavukçu, Hasan Hüseyin (My University, 2009)
unknown
Keywords: Tıp; Üroloji