Ebu Hafs Ömer en-Nesefi’nin (öl.537/ 1142) Et-Teysir Fit-Tefsir adlı eserinin tahlili ve el-Bakara Suresi’nin tenkidli neşri - Aslantürk, Ayşe Hümeyra (My University, 1995)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR; Tefsir ve tefsir ilmi