İşletme varlıklarının edinilmesinde alternatif bir finansman yöntemi : Finansal kiralama (leasing) (muhasebe, finansman ve hukuk açısından bir yaklaşım) - Süvarioğlu, Ulvi (My University, 1987)
unknown
Keywords: Finansal Kiralama; Muhasebe