Subfertil hastalarda klomifen sitrat ile uygulanan ovülasyon indüksiyonunun over rezervini ölçmeye yarayan testler üzerindeki etkisi - Şişmanoğlu, Alper (My University, 2004)
unknown
Keywords: Cerrahi; Kadın Hastalıkları; Kadın hastalıkları (jinekoloji); Kadın hastalıkları (jinekoloji) ve doğum; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri