Görsel, görsel- işitsel medyada 3. boyut, nedenleri ve grafik tasarım çözümlemeleri - Kamış, Tülay (My University, 1999)
unknown
Keywords: Çizgi sanatları; Çizim; Grafik Tasarım; Güzel ve dekoratif sanatlar; Medya; resimleme; Tasarım; ticari sanat