Amatör ve profesyonel futbolcularda denetim odağının locus of control ile araştırılması - Erol, Mustafa (My University, 1997)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR-FUTBOL; Top oyunları