3308 sayılı çıraklık ve meslek eğitimi kanununa uygun tesviyecilik mesleği çıraklık dönemi pratik eğitimi program taslağı - Karahan, Şakir (My University, 1993)
unknown
Keywords: Çıraklar; Çıraklık eğitimi; Ekonomi; Emek ekonomisi; Tesviyecilik