Ebu’l-Hasan Ali b. Hasan es-Sîrcânî, Kitâbü’l-Beyâz ve’s-Sevâd min Hasâisi Hikemi’l-İbâd fî Na’ti’l-Mürîd ve’l-Murâd, tahk. Muhsin Pûrmuhtâr, Tahran:Müessese-i Pejûheşî-yi Hikmet ve Felsefe-i Îrân, 1390hş./2011 [LXX+453+26 s.]. - (:unkn) unknown (My University, 2012)
0
Keywords: Din Bilimi