Velilerin özel okul tercih nedenlerinin incelenmesi (İstanbul örneği) - Uysal, Belma Seher (My University, 2017)
Bu araştırmada velilerin özel okul tercih nedenleri araştırılmıştır. T ABSTRACT The purpose of this study is to investigate the reasons of parents’ private school preferences.
Keywords: Eğitim; Okul tercihleri; özel okul parent; Özel okullar; private school; Türkiye; veli