Enflasyon koşullarında uzun-kısa süreli finansal planlama,sermaye bütçeleme modelleri ve bir uygulama - Ermutlu, Ergun (My University, 1989)
unknown
Keywords: Ekonomi; Finansman ekonomisi; İŞLETMELER-FİNANSMAN; Para; Paranın değeri