Türk bankacılık sisteminin sermaye yeterlilik sorunu,Türkiye’de mevcut özel sermayeli ticaret bankalarının incelenmesi - Demir, Mükerrem (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankalar ve Bankacılık_Türkiye; Ekonomi; Finansman ekonomisi