Türkiyenin helleborus türleri üzerinde morfolojik, anatomik, palinolojik ve sitolojik araştırmalar - Sezer, Nursel (My University, 1985)
unknown
Keywords: Botanik; Morfoloji; Sitoloji Palinolojik Özellikler