Banka ve Sigorta işkolunda sendikacılık ve toplu pazarlık düzeninin temel sorunları ve çözüm arayışları - Sayın, Gülşen (My University, 1993)
unknown
Keywords: EKONOMETRİK; SİGORTACILIK-ENDÜSTRİYEL İLİŞKİL