Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu olan erişkinlerin dikkat eksikliği, hiperaktivite, dürtüsellik belirtileri ile eştanı ve psikososyal profili - Biçer, Duygu (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hiperaktivite