Türkiye’de tarım sektörünün yapısal düzenlenmesinde toprak ve tarım reformu ile kooperatifçilik. - Oktar, Suat (My University, 1984)
unknown
Keywords: Ekonomi; KOOPERATİFÇİLİK; Kooperatifler; TARIM-TÜRKİYE-KOOPERATİFÇİLİK; TARIM-TÜRKİYE-TOPRAK REFORMU