Hülya Argunşah, Tarih ve Roman, Kesit Yayınları, İstanbul 2016, 478 s. (ISBN: 978-605- 9408- 14-1) - Çakır, Dilek (My University, 2017)
"Hülya Argunşah, Tarih ve Roman, Kesit Yayınları, İstanbul 2016, 478 s. (ISBN: 978-605-9408- 14-1)" künyeli kitabın tanıtımı yapılmaktadır.
Keywords: kitap tanıtımı,Hülya Argunşah