Kişisel satışta performans değerlendirmesi ilaç sektöründe uygulama - Kader, Ayşegül İmil (My University, 1998)
unknown
Keywords: Genel yönetim; Pazarlama yönetimi; Performans Değerlendirme; Satış; Satış yönetimi