Fibromiyalji sendromlu hastalarda Kutanöz Sessiz Periyod, Sempatik Deri Yatını ve R-R aralık değişkenlerinin değerlendirilmesi - Üstün, E. Işıl (My University, 2010)
unknown
Keywords: Fiziksel Tıp; Tıp