The use Islamic materials by non-Muslim writers [Gayri̇ müsli̇m tari̇hçi̇leri̇n i̇slâm tari̇hi̇ kaynaklarindaki̇ ri̇vayetleri̇ kullanmasi] - (:unkn) unknown (My University, 2013)
[No abstract available]